Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /home/rentthec/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Wie ben ik

Mijn naam is Donatella, ik ben Italiaanse en vind het heerlijk om te koken!

Uw Italiaanse thuiskok privékok DonatellaMijn achtergrond en opleiding zijn geheel anders. Ik heb Economie gestudeerd en ben vervolgens werkzaam  in administratieve functies geweest. Maar een passie is een passie, en koken is hier één van!
Deze passie is begonnen in mijn jeugd bij mijn oma en ouders. Een typisch Italiaanse familie, die mij onderdompelde in de vreugde van het koken en het experimenteren met eten.
De kleuren, vormen, geuren van het eten en de voorbereiding waren eenvoudigweg een belangrijk deel van onze dagelijkse ervaring.
Vervolgens ben ik gaan koken voor familie,  vrienden en kennissen die mij nodigden vaak uit als “privékok” of persoonlijke “thuiskok”.

Praten over passies, ik ben verliefd geworden op een Nederlandse man en dat is de reden dat ik nu voor goed in Nederland ben. Hij heeft mij altijd aangemoedigd om mijn doelen te bereiken. Toen ik een nieuwe baan zocht, vroeg hij: “Waarom niet doen wat je echt wil”? Het antwoord was simpel voor mij: hetgeen ik echt wil is koken! De dag na, mijn “eenvrouwszaak” Rent The Cook, was geregistreerd bij de Kamer van Koophandel! Het was 2004.

Ik houd van winkelen op de markt om alle verse ingrediënten in te kopen. Er zijn tevens diverse winkels die originele Italiaanse producten verkopen.
Goede ingrediënten zijn de basis voor de bereiding van een goede maaltijd net zoals de passie en vaardigheden van de kok.
Ik geloof dat bij het koken, net zoals bij al het andere, je eerst jezelf tevreden moet stellen alvorens je dit voor anderen kunt doen. Mijn eerste kwalificatie is dus een vrolijke en gezonde eter!

Neem contact met mij voor een temperamentvolle eetervaring!