Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /home/rentthec/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

privékok

Thuis heerlijk Italiaans eten bereidt met passie door je Italiaanse privékok Donatella

Toen ik in Nederland kwam was ik geshockeerd door de kwaliteit van de Italiaanse restaurants uitgezonderd de exclusieve. Dit kwaliteitsprobleem is niet alleen beperkt tot Nederland, men vindt het overal.
De matige kwaliteit van de ingredienten, het stereotype decor en het gebrek aan enthousiasme bij de bediening geven volgens mij een onjuist beeld van de Italiaanse Keuken.
De Italianen zijn wereldberoemd door hun gastvrijheid en er moet ook een reden zijn waarom de Italiaanse Keuken als één van de beste in de wereld wordt beschouwd.
Ik kan je verzekeren dat de echte Italiaanse Keuken aanzienlijk gevarieerder is dan lasagna, spaghetti, “maccaroni” of pizza.

La cucina è il cuore della casa, in Italië is de keuken het hart van het huis! Alles loopt er doorheen. Zoals je ziet, alleen koken om te eten is niet de Italiaanse manier. Een groot deel van onze cultuur is wat we noemen: “convivio  of convivialità”. Dit houdt in dat goed eten mensen bij elkaar brengt in een aangename atmosfeer van acceptatie en vertrouwen. Uitwisselen van ideeën  en de dagelijkse dingen die mensen bezighouden.

Er is geen plek zoals thuis! Thuis kan een diner uren duren. Dit is veelal niet mogelijk in een restaurant waar “omzet” en marge belangrijk zijn. De comfortabele en informele sfeer van je huis is de beste plek om je vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk Italiaans lunch, diner of buffet te genieten.

Wanneer ik bij je thuis als Italiaanse privékok voor je ga koken, dan is er geen haast en je hoeft zich nergens zorgen over te maken. Je kunt zich volledig concentreren op het genot van eten en jouw gezelschap.

Indien je op zoek bent naar een eerste klas Italiaanse Keuken bij jou thuis, dan nodig ik je uit mij te benaderen voor deze bijzondere ervaring als je Italiaanse privékok / thuiskok!