Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /home/rentthec/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Policy

Rent The Cook is  een eenmanszaak of zoals ik altijd zeg “eenvrouwszaak” gerund door mij, Donatella De Finis.

Hieronder wordt het Rent The Cook (verder afgekort in  RTC) beleid uitgelegd, met betrekking tot:

  1. Uw verzoeken om informatie/offerte via e-mail  of reactieformulier
  2. Uw persoonlijke gegevens en de RTC Privacy Policy
  3. Referenties

1. Uw verzoeken om informatie / offerte via e-mail of reactieformulier

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u heel eenvoudig contact met RTC opnemen via het reactieformulier op de website of via e-mail.
In beide gevallen kunnen anonieme aanvragen of verzoeken met onvoldoende persoonlijke gegevens (zoals naam en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer), niet worden behandeld.

<Terug naar de top>

2. Uw persoonlijke gegevens en de RTC Privacy Policy

Door het invoeren van uw persoonlijk gegevens in de desbetreffende vakken, geeft u toestemming aan RTC om u te voorzien van de door u geselecteerde diensten.
RTC heeft wettelijke verplichtingen met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens.
Alle informatie door u verstrekt aan RTC zal alleen gebruikt worden voor intern gebruik van RTC. Uw gegevens worden door RTC bewaard en niet aan derden verstrekt, tenzij er een wettelijke verplichting bestaat.

Ook in het geval dat u een bericht stuurt  met beledigende, ongepaste of aanstootgevende inhoud naar www.rentthecook.com of www.kookles.info, www.lacucinadidonatella.nl, www.pastaworkhops.nl, kan RTC gebruik maken van alle  over u beschikbare informatie om dergelijk gedrag te (laten) stoppen.

<Terug naar de top>

3. Referenties

Het is RTC beleid om geen klanten te gebruiken als referenties en wel om de volgende redenen.

  1. Vooropgesteld is de privacy van mijn klanten te respecteren.
  2. Klanten kunnen eenvoudig hun reacties plaatsen via Sociale Media en de facebookpagina van La Cucina Di Dontatella.
  3. Dagelijks worden door RTC veel aanvragen ontvangen en zelfs als slechts één op de tien potentiële klanten om referenties zou vragen, zouden bestaande klanten worden bestookt met vragen van volslagen vreemden.
  4. Ik beschouw het als een schending van de ethiek om het vertrouwen dat mijn cliënten in mij gesteld hebben op deze manier te beschamen (misbruiken).
  5. In veel websites treft u talloze lijsten met namen van "tevreden klanten". Vraag uzelf af wat dit werkelijk bewijst. Kunt u er zeker van zijn dat dit echt tevreden klanten zijn of dat het gewoon om een lijst van namen of vrienden gaat van de persoon die probeert om uw account te krijgen?
  6. De eerste en enige referentie ben ik zelf en mijn reputatie.

RTC is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, iets dat gemakkelijk kan worden gecontroleerd. De website van RTC en haar initiatieven zijn openbaar zoals ook mijn naam en gegevens. Ik doe mijn werk met passie, toewijding en professionaliteit. Daarom is het ondenkbaar voor mij om wat algemeen bekend als "een kat in de zak" aan mijn klanten te verkopen.

Het begin van een relatie via het Internet moet gebaseerd zijn op wederzijds respect, een beetje vertrouwen en een groot deel goede trouw. Natuurlijk is het een risico, voor beide partijen. Maar vraagt u naar referenties in een restaurant dat u voor de eerste keer probeert? Wat als u wordt gevraagd door RTC een bewijs van uw financiële solvabiliteit te leveren? Zoiets zou toch ondenkbaar zijn.

Alles is een risico en alles is relatief. Het echte verschil is de goede trouw die voor mij onschendbaar is.